777 888 607

Blog

Když jinému jámu kopáš

Když jinému jámu kopáš

Docela nedávno se nám ozval mladý pár z Prahy, který by si moc rád postavil nový dům na okraji Prahy. Pozemek už měli a hledali někoho, kdo se postará o vykopání základového pásu. Takže jsme nelenili, vzali jsme veškerou potřebnou techniku a jali se kopat.

 

Tentokrát jsme zamířili do Prahy – Stodůlek, kde se nacházel poměrně velký, dobře přístupný pozemek, na který jsme mohli bez problémů vjet se vší naší technikou. Pro nás zcela ideální podmínky a naše práce na tomto projektu mohla začít. Na pozemku bylo potřeba provést výkopové a zemní práce a připravit tak parcelu na položení základní desky. Nejdříve se práce ujal řidič kolového bagru s pořádně dlouhým ramenem, díky kterému jsme se byli schopní kopat do potřebné hloubky. U výkopových prací hraje i kvalita zeminy velkou roli a tady jsme měli štěstí na suchou a ne příliš kamenitou, takže nám šla práce hezky od ruky. Na řadu přišel i náš menší pásový bagr Takeuchi, kterým jsme provedli finální práce a srovnání pozemku. Nakonec jsme se postarali o odvoz vykopané zeminy a naše práce na tomto projektu úspěšně skončila.

 

Výkopové práce Praha Janeček

 

Každý dům než začne růst, potřebuje nejdříve vykopat pořádný základový pás. Pokud se i vy právě zabýváte otázkou pevných základů pro dům, neváhejte se na nás obrátit. Zavolejte nebo nám na sebe nechte kontakt, rádi se vším poradíme.

 

výkopové práce






Zavolejte na telefon 777 888 607  nebo nechte kontakt