777 888 607

Blog

S námi je to na beton

S námi je to na beton

Když obchodní centrum Černý most rozšiřovalo své prostory, bylo nejdřív potřeba některé jeho části zbourat. To znamenalo beton. Hromady betonu. Naším úkolem bylo vyvézt všechen přebytečný materiál ven, tam ho naložit a postarat se o jeho likvidaci.

 

Tentokrát jsme s naší technikou museli vjet až do samotných prostor obchodního centra a k tomu bylo potřeba vybrat vhodný stroj. Volba padla na multikáru Dumper, která sice neoplývá převratně velkou korbou, zato se s ní dá dobře vytočit i v menších prostorách. Navíc se díky své váze do 3,5 tuny dokáže pohybovat s lehkostí kočky, čímž se zabránilo nechtěnému popraskání podlahy. A tak začalo, jak se zpočátku zdálo, nikdy nekončící vyvážení materiálu na předem určenou plochu vedle budovy. Tam už čekalo přistavené rypadlo Takeuchi, které veškerý beton nakládalo do přistavených kontejnerů a ty následně putovaly na skládku odpadu.

 

        

 

Celý proces, při kterém jsme přemisťovali tuny a tuny betonu z místa na místo, trval celý kalendářní měsíc. K radosti naší i klientovi vše probíhalo podle plánu a obchodní centrum se mohlo začít rozrůstat.

 

Pokud se i vám hromadí přebytečný beton, suť či zemina a nevíte si s ní rady, zavolejte nám nebo nám na sebe nechte kontakt. Poradíme a třeba tak příště zavítáme i k Vám.






Zavolejte na telefon 777 888 607  nebo nechte kontakt